onsdag den 3. april 2013

Hvidevarer

Nu hvor køkkenet har fået en dato, så har det været tid til, at få bestilt alle vores hårde hvidevarer :)
Vi ønsker os ovn med pyrolyse, 80 cm induktions plade, en indbygningsemhætte med masser af sug, og en opvaskemaskine med god plads.
Vi går ikke op i mærker, så vi har fået tilbud på lidt forskelligt.
Siemens emhætte.
Electrolux ovn.
Asko opvaskemaskine.
Witt induktion.
Vi skal af med 27.325 kr - det er så også med tørretumbler og mikroovn.

Men er elgiganten til at handle med??
Vi har allerede fået 3000 i rabat, men kan de presses mere...?
Har netop sendt dem en mail, da Flegaard har den helt samme ovn til salg for 2000 mindre, så håber ihvertfald vi får den besparelse også... :)





6 kommentarer:

  1. Hvor er det spændende :) glæder mig til at se billeder at det færdige resultat (hvis man nogensinde bliver færdig altså ;)...) jeg ville helt klart prøve og gøre opmærksom på at jeg ellers ville handle et andet sted - vi forhandlede i sin tid med punkt et og fik en besparelse på 11.000 og vi købte altså kun vadkemaskine, tumbler, og fryser :)

    SvarSlet
  2. Det var også en flot besparelse!:) vi har tjekket pricerunner, og der er elgiganten billigst med alle de ting vi vil have, så haR de givet os omkring 500 kr ekstra rabat på hvert produkt, så tror priserne er ok, men man vil jo helst have det så billigt dom muligt jo! Afventer stadig svar på, om vi får ovnen billigere!:)

    SvarSlet
  3. Så fik vi svar, og vi får ovnen til 3999 :) yai! 2000 ekstra sparet.

    SvarSlet
  4. Hej Louise.
    For sjov var jeg lige i punkt1 for at få et tilbud hos dem. Deres tilbud lå på 36.000 et eller andet, incl 12.000 kr rabat, for næsten de samme ting, så jeg tror det bliver elgiganten!:)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja selvfølgelig, man skal handle der hvor man kan få det billigst ;) jeg tror vores rabat på det tidspunkt handlede om at min mand kendte ham vi handlede med, for det kunne ikke gøres billigere nogen andre steder :)

      Slet
  5. Det er også bare med at bruge alle de kontakter man har!!:)

    SvarSlet